en weer terug
Het Speelhuispark 

 

Het project Het Speelhuispark is bedoeld om de historische verbinding terug te brengen in het Havenkwartier. Het is namelijk belangrijk dat de oorsprong van een plek niet vergeten wordt, maar meegaat met de tijd. In de toekomstige plannen van de gemeente hebben bewoners aangegeven dat ze de historie en groen missen. Door de bewoners inbreng te geven op mijn ontwerp is uiteindelijk het Speelhuispark ontstaan.

 

Instagram

De Speelhuislaan kent een rijk historisch verleden, waar groen centraal stond. Dit heeft mij getriggerd om het verleden naar het nu te brengen.

 Co-creatie: 

Met, voor en door de bewoners op social media is uiteindelijk dit project tot stand gekomen. De keuzes in het Speelhuispark zijn ook door hen gemaakt.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in op de home-pagina.